Ergonom

Munkavédelmi Szolgáltató Kft.

Országosan elérhető szolgáltatások
Telefon: +36 20/388 27 30
Email: info@ergonom.hu

Ajánlatkérés

Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés

Frissítve: 2016-12-07 16:01:27


Minden munkahelyen a munkáltatóknak folyamatosan biztosítani kell a kiképzett munkahelyi elsősegélynyújtó munkavállaló jelenlétét.

Cégünknél jogszabályi kötelezettségnek eleget téve, a munkahelyi elsősegélynyújtó képzésünkre beiratkozók gyors és hatékony oktatás keretében sajátítják el azokat a tudnivalókat, amelyekkel magabiztosan, szakszerűen tudnak eljárni abban az esetben, ha a munkahelyen a bajba jutott embertársunkon kell segíteni.

A képzés során a beiratkozók azokat a szükséges lépéseket, mozdulatsorokat sajátítják el, amelyeket a balesetet szenvedett vagy rosszul levő személyen el kell végezni a mentők megérkezéséig.

Az elsősegélynyújtó tanfolyam elvégzéséről a hatóságok által elfogadott igazolást állítunk ki.

Az aktuálisan elérhető képzési időpontokat, valamint azok helyszíneit Oktatás menüpontunkban találja.

Két típusú képzés közül választhat: 


a)      Képzés típusa:           Elméleti

         Díja:                          9 000 Ft + Áfa / fő 

         Időtartam:                 kb. 3 órás időtartam

 

b)      Képzés típusa:           Elméleti + gyakorlati

         Díja:                          15 000 Ft + Áfa / fő 

          Időtartam:                 kb. 5 órás időtartamKépzéseinkre az Önnek megfelelő jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével jelentkezhet!


 Mi írja elő a munkahelyi elsősegélynyújtó jelenlétét?

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény (Mvt.) 46.§-a értelmében a munkahelyen – jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásnak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően – biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.

A munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló 3/2002.(II.8.) SzCsM-EüM együttes rendelet 20. §-ának rendelkezése alapján minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt, valamint a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani


Az elsősegélynyújtás szabályai

Az elsősegélynyújtást minden embernek ismernie kell, akár vezet, akár dolgozik, de még akkor is hasznos lehet a tudás, ha az utcán történik valamilyen baleset, és alapvető segítségnyújtást meg kell adnunk embertársunknak. Az elsősegélynyújtásnak nemcsak elméletben kell a fejünkben lennie, hanem fontos az is, hogy vészhelyzetben pontosan tudjuk, mit kell tennünk a baj elhárítására.

munkahelyi balesetek nagyobb szakértelmet igényelnek, mint más típusú elsősegélynyújtási helyzetek. Ilyenkor tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen anyagokkal dolgozott az illető, milyen körülmények okozták a balesetet, hiszen sok esetben ettől függ az alapvető elsősegély-ellátás módja. Fontos az, hogy a munkahelyen legyen valaki, aki szakszerű képzésben részesült, és tudja, mit kell tennie egy esetleges munkahelyi balesetben sérült személy ellátásánál.

Ha cégénél még nincs senki, aki tisztában lenne az alapvető elsősegélynyújtással, írassa be munkavállalóját képzésünkre, ahol megtanítjuk, hogyan kell elhárítani a veszélyt, amíg a mentő ki nem ér! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!


FONTOS:

A munkahelyi elsősegélynyújtó kép­zést az egész or­szág­ban, vál­la­la­tok­hoz ki­he­lye­zett for­má­ban is meg­szer­vez­zük. Kihelyezett képzés esetén létszámtól és távolságtól függően egyedi árajánlatot adunk ügyfeleinknek. A részletekről kérjük, érdeklődjön kollégáinknál!

 
 

 


Bővebb felvilágosítás és egyéb információ kérhető:

e-mail: info@ergonom.hu

Telefon: 06 20/388 27 30

Balogh Andrea értékesítési vezető


 

 

Hírek

A környezetvédelem nem luxus, kötelesség

2016-12-19

Cégénél a szolgáltatási portfólió egyes elemei miatt kötelező lenne foglalkoztatnia környezetvédelmi megbízottat, azonban úgy gon...

Tovább

Kötelező munkavédelmi képviselőválasztás - közeleg a határidő!

2016-10-12

Az Mvt. 70/A. §-ának módosításával jelentősen bővül azon munkáltató köre, ahol munkavédelmi képviselőt kell választani. A mód...

Tovább

Mire jó egy építési koordinátor?

2016-09-02

Egy az Európai Unió megbízásából készült tanulmány szerint az épí...

Tovább
Online Ajánlatkérés Itt
Website-unkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet!
Rendben