Ergonom

Munkavédelmi Szolgáltató Kft.

Országosan elérhető szolgáltatások
Telefon: +36 20/388 27 30
Email: info@ergonom.hu

Ajánlatkérés

Ultrahang magánrendelés SZEKSZÁRD

Frissítve: 2017-01-05 15:29:18

 

Vizsgáló orvos: dr. Bende Marianna
főorvosnő, belgyógyász, radiológus szakorvos

Bejelentkezés: +36 (30) 620-6440
Bejelentkezési időpontok:
hétfő-kedd-szerda: 15.00 - 19.00-ig

 

Évek óta betegeink és szűrővizsgálatra jelentkező pácienseink megelégedésére működtetjük a technikailag színvonalas, magas szakmaiságot nyújtó ultrahang magánrendelésünket. A vizsgálatok modern, kiváló képalkotású, megbízható készüléken történnek, a vizsgálati eredményekről képi dokumentációt is adunk. Szakmailag dr. Bende Marianna főorvosnő több évtizedes tapasztalata és felkészültsége a garancia arra, hogy az elvégzett diagnosztikai vizsgálatok eredményeivel mind a páciensek, mind az esetlegesen beküldő orvosok is elégedettek lesznek.

A vizsgálatokra való várakozás szinte kizárt, mivel előzetes bejelentkezések alapján kerülnek elvégzésre, kellemes körülmények között. A bejelentkezéseket meghatározott időpontokban telefonon szakasszisztens fogadja. Ez azért fontos, mert a szakasszisztens előzetesen tájékoztatja a pácienseket, arról miként érkezzenek a vizsgálatokra. A rendelésen rendkívül sok féle diagnosztikát végzünk. Ilyenek a Hasi áttekintő Ultrahang, Ízület (váll, térd, boka) vizsgálat, Kismedence Ultrahang, Here, mellékhere Ultrahang, Pajzsmirigy Ultrahang, Lágyrész Ultrahang, Nyaki erek DOPPLER vizsgálata, Nyálmirigy Ultrahang, Alsó végtag DOPPLER vizsgálata, Hónaljárok Ultrahang.

A szolgáltatás működtetésével célunk, hogy segítsük azokat, akik a hosszú várólista miatt vagy egyéb okból magánúton kívánják elvégeztetni az ultrahang vizsgálatokat.

A vizsgálatokhoz beutaló nem, viszont bejelentkezés szükséges és minden eredményről részletes leletet kapnak a páciensek.

Hírek

A környezetvédelem nem luxus, kötelesség

2016-12-19

Cégénél a szolgáltatási portfólió egyes elemei miatt kötelező lenne foglalkoztatnia környezetvédelmi megbízottat, azonban úgy gon...

Tovább

Kötelező munkavédelmi képviselőválasztás - közeleg a határidő!

2016-10-12

Az Mvt. 70/A. §-ának módosításával jelentősen bővül azon munkáltató köre, ahol munkavédelmi képviselőt kell választani. A mód...

Tovább

Mire jó egy építési koordinátor?

2016-09-02

Egy az Európai Unió megbízásából készült tanulmány szerint az épí...

Tovább
Online Ajánlatkérés Itt
Website-unkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet!
Rendben