Ergonom

Munkavédelmi Szolgáltató Kft.

Országosan elérhető szolgáltatások
Telefon: +36 20/388 27 30
Email: info@ergonom.hu

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

Frissítve: 2015-03-30 16:17:17

 "Naprakészek, több kollégával is tartottuk a kapcsolatot, tökéletes volt; Bármit meg lehet beszélni, telefonon, emailen, személyesen is." - Metal-Work 2003 Kft.

"Nemcsak a munkavédelmi, hanem a tűzvédelmi képzést is ellátják, plusz figyelnek az adminisztrációra, nem nekünk kell vele foglalkozni." - BÁD-TETŐ Kft.

"Köszönjük, hogy az Ergonom kérés nélkül jelentkezik mindig az aktuális teendőkkel, nem nekünk kell figyelni a munkavédelmi kötelezettségekre. Külön köszönjük, hogy az oktatások a raktározási és logisztikai szolgáltatásokra vannak aktualizálva." - Null- Hiba Logisztikai Kft.

"Gyors ellátást kaptunk helyben, amikor szükség volt rá, ebből adódott a partneri kapcsolat. A szolgáltatásuk biztonságot ad, a törvényeknek ezáltal megfelelünk. Elégedettek vagyunk, és az árak sem mennek az égig." - GanzPlan Hungária Kft.

"A legjobb ajánlatot az Ergonom Kft. adta. Eddigi tapasztalatok alapján a igényeinket rugalmasan kezelik, azonkívül gyorsak, legyen szó új dolgozó alkalmassági vizsgálatáról vagy egyéb szolgáltatásról." - Unix Autó Kft.

"Itt próbálkoztunk elsőnek, elégedettek vagyunk, nagyon felkészültek minden szempontból a munkavédelem területén, a szabályokban is!" - építőipari vállalkozó

"Gyorsaság, pontosság, nagy segítség a közelség. Megoldják a feladatokat, árakkal méltányolják az ügyfelet, ellenszolgáltatás megvan." - PANZA Kft.

"Meg vagyunk elégedve: az Ergonom Kft-nek köszönhetően, általában a munkavédelmi ellenőrzések során, cégünknek sosem volt problémája." - Európai Kádárok Kft.

"Elégedettek vagyunk az Ergonom Kft-vel, szabályváltozásokat követik, számunkra fontos, hogy tisztában legyünk, milyen szükséges védőfelszerelések kellenek előírás szerint." - PM

"Az Ergonom Kft-től szakmai segítséget kapunk, mely elősegíti, hogy megfeleljünk a törvényi előírásoknak." - TETŐ-PLUSZ Kft.

"Ami problémánk eddig felmerült, segítettek megoldani." - Bátmetall Kft.

"Fontos, hogy az előírásoknak megfelelő vizsgálatok, oktatás, stb. megtörténjen. Egyszerűen szólva: védve vagyunk!" - Zöld Mező 2000 Kft.

"A munkavédelem mellett a foglalkozás egészségügyi szolgáltatásukkal is elégedettek vagyunk. Kiemelnénk a gyorsaságot, amivel rendelkezésünkre állnak." - Kapos Építő Kft.

"Szükséges a folyamatos felügyelet külső szervtől. Az Ergonom Kft. szakemberekből álló cég, így nem nekünk kell ezzel foglalkozni. Kapcsolatunk közel 20 éves, ami magáért beszél!" - ELEKTRIKER Kft.

"Jó, hogy jönnek, keresnek minket, leveszik a vállunkról a gondot." - PE-KE Kft.

"A legnagyobb segítség, amit az Ergonom Kft-től kaptunk, az a szakmaiság, a jogszabálykövetés, mellyel a bírságok kivédhetők." - MÁRKER Kft.
 
"Figyelemmel kísérik a munkafolyamatokat, szólnak, hogy tudjuk javítani, amit szükséges még ellenőrzés előtt. A törvényi változások követésével biztosítják, hogy rendben legyenek a dolgaink." - Szabadegyházi Agrár Zrt.

"A jogszabályok követése elengedhetetlen, mivel fel kell készülni az ellenőrzésekre és a dolgozóinkat is védeni kell. Szakemberre van szükség, ugyanakkor nem kell külön embert tartanunk, az Ergonom Kft. mint üzleti partnerünk ellátja ezeket a feladatokat, ez időben és pénzben is jobban megéri. Sok az adminisztráció, de ezt leveszik a vállunkról. Folyamatos a kapcsolattartás." - Heimann Családi Birtok Kft.

"Fontos a szabályoknak való megfelelés. Rengeteg időt venne el egyébként, de így naprakészek tudunk lenni az Ergonom Kft. szolgáltatásával, biztonságot ad." - Adria Bt.

"Szakmailag felkészültek, naprakész információkkal rendelkeznek, melyekre felhívják a figyelmet. A szolgáltatásuk ár-érték arányban is megfelelő." - PLASTLINE Kft.

"Az Ergonomnál európai szintű szolgáltatást nyújtanak. Határidőkről értesítést kapunk, és ha módosításokat kell elvégezni, teljes körű kezelést kapunk." - Meko-Hami Kft.
 
"Bármilyen problémával azonnal fordulhatunk hozzájuk, elérhetőek, rugalmasak, ez így kényelmes számunkra." -  KER-ZO  Kft.

"Biztosítják az üzemorvost, elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal!" -  Favorit Hungary Kft.

"Helyileg a legkézenfekvőbb az Ergonom Kft. mint szolgáltatók. Erre szakosodtak, biztonságot adnak." - Palkó és Fia Bt.

"Abszolut rugalmas ügyintézés! Ha szükség van támogatásra, kapcsolatot tudunk teremteni, azonnali segítséget kapunk." - Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

"Elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, megkapjuk azt a külső kontrollt, amely szükséges ahhoz, hogy megfeleljünk az előírásoknak." - Optimál-GB Kft.

"Megfelelő tájékoztatást kapunk, mely elősegíti, hogy ellenőrzéskor ne legyen semmiféle probléma. Védve vagyunk." - TROPICAL ÉDEN Kft.

"Az alkalmazottaknak nem kell külön orvoshoz járniuk és ott várakozni. Az Ergonom Kft. szolgáltatásában gyors, azonnali alkalmassági vizsgálatot kapunk, így nincs munkaidő kiesés." - MA-DI TEX. Kft.

"Jó, hogy van kihez fordulni, és hogy egy helyen megvan minden." - Belotti Kft.

"Jól tudunk együtt dolgozni az Ergonom Kft. összes kollégájával, rugalmasak, segítőkészek. A jogszabályi változásokat nyomonkövetik helyettünk és időben kapunk tájékoztatást, ilyen jellegű dolgokkal nekünk külön nem kell foglalkozni." - INTERPLUS Kft.

"Teljesen elégedettek vagyunk az Ergonom Kft. szolgáltatásával, bármi kérdésünk van, mindig megkapjuk rá a megfelelő választ.

"Az Ergonom Kft. munkatársai szakmailag felkészültek így minden esetben tudunk rájuk számítani." – DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.

Kérje ingyenes árajánlatunkat ITT >>

Hírek

A környezetvédelem nem luxus, kötelesség

2016-12-19

Cégénél a szolgáltatási portfólió egyes elemei miatt kötelező lenne foglalkoztatnia környezetvédelmi megbízottat, azonban úgy gon...

Tovább

Kötelező munkavédelmi képviselőválasztás - közeleg a határidő!

2016-10-12

Az Mvt. 70/A. §-ának módosításával jelentősen bővül azon munkáltató köre, ahol munkavédelmi képviselőt kell választani. A mód...

Tovább

Mire jó egy építési koordinátor?

2016-09-02

Egy az Európai Unió megbízásából készült tanulmány szerint az épí...

Tovább
Online Ajánlatkérés Itt
Website-unkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet!
Rendben